污动漫



Diesel Pile Hammer, Hydraulic Hammer, Piling Rig - Mesin Mesin
  • D Siri Diesel Pile Hammer
  • HM Series Hydraulic Hammer
  • Trench Cutting&Re-mixing Deep Wall Method Equipment

SEMW

Manufaktur Terunggulna Peralatan Konstruksi Yayasan Jauh. Sareng kami mangrupikeun pabrik mesin kalayan sajarah 100 taun.

  • HM Series Hydraulic Hammer

    HM Series Hydraulic Hammer

    污动漫H260M HM Series Hydraulic Hammer

  • TRD-60D / 60E

    TRD-60D / 60E

    Trench Motong & Re-Pergaulan Alat Tembok Jero

  • JB180 Hidrolik Leumpang Ngubing Rig

    JB180 Hidrolik Leumpang Ngubing Rig

    污动漫JB séri Hydraulic Leumpang Piling Rig

Kadatangan Anyar

污动漫SEMW ngawangun sistem anu berorientasi pasar sareng didorong kanggo alat-alat yayasan jero.

TENTANG SEMW

SEMW ngawangun sistem anu berorientasi pasar sareng didorong kanggo alat-alat yayasan jero. Tim Panaliti sareng Pangwangunan urang spesialis mumpuni sareng insinyur anu berpengalaman, damel sareng Institute of Building Mechanization-Academy of China Research; Universitas Shanghai; Shanghai University of Science Élmu; sareng Shanghai Élmu Mékanika & Éléktronik Élmu Panaliti Institute. Kalayan taun panilitian sareng pamekaran, kami parantos ngarobih sareng ngembangkeun sababaraha jinis alat anyar anu kuat, sapertos parangkat TRD, Casing Rotator CRD-200, Pra-bosen pre-cast Piling Rig, Diesel Pile palu D260, jsb. jinis pakakas, dalapan éta dilélér dina Transformasi Anyar Pencét téknologi Anyar sareng High.

SEMW nyayogikeun "Produk Inovatif, tim profésional, jasa alus teuing" sareng strategi win-win pikeun klien urang.

Produk Produk

污动漫Produk urang loba dianggo dina proyék rékayasa ageung, sapertos jalan tol, skyscrapers, sasak, subway, bandara, panto, stasion listrik, jsb.